Search Hashtag & User

#makeuplover Instagram Story & Photos & Videos

makeuplover - 16.6m posts

Latest #makeuplover Posts

  • #sabahinizxeyir #xow_gunler ♡✮ #GÜNAYDIN …...…,•’``’•,•’``’•, #HAYIRLI
    …...…’•,`’•,*,•’`,•’ #SABAHLAR
    ...……....`’•,,•’`,•’``’•,•’``’•,
    ,•’``’•,•’``’•,’•….’•,’•,*,•’`,•’
    ’•,`’•,*,•’`,•’…......`’•,,•’
    ....`’•,,•’ ...
    ★.★...
    【】╔╗╔╗
    【】║╚╝║▐▬▌ESEN
    【】║╔╗║▐▬▌ESEN
    【】╚╝╚╝. .•°``°•.¸.•°``°•. •.¸ ❤ ¸.•`🍃🌸_ ꧁️❥ू🌸꧂💗💗
    ♥✍️👉🌹🌹🌹🌹🌹🌸👈 ✍️ ꧁️ ꧁️❥ू🌸꧂ ꧁️❥ू🌸꧂ ꧁️❥ू🌸💗💗
    ╔╗╔╗_/)___./¯"""/')
    ║╚╝║¯¯¯\)¯'\_„„„„\)
    ║╔╗║ESEN
    ╚╝╚╝ #Sabahiniz xeyir 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
    ╭━━┓┉┏┳━╮┳━┓┳━╮ ╰━╮┃┉┃┣━╯┣┫┉┣┳╯
    ━━╯╰━╯┻┉┉┻━┛┻╰╯
    💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💖💖 #qeniyev 🌷🌷🌷👈
    🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
    🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
    🌹 🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
    🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°🌹 🌹
    🌹
    🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
    🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
    🌹
    🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
    🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹*'"')🌻
    🌻،۰*""،۰*"")،۰*"")🌻
    (;۰*"(،۰*🌻)،۰'💕'💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💖💖💖💖💖💖💖💖💖......................💖❥
    ........................💖❥
    ....................💖❥
    ................💖❥
    ............💖❥
    ........💖
    ....💖💖💖.............💖💖💖....
    .💖💖💖💖..........💖💖💖💖.
    💖💛💛💛💛💛💛💛💛💛💖
    💖💙💙💙💙💙💙💙💙💙💖
    ..💖💙💙💙💙💙💙💙💙💖
    ....💖💙💙💙💙💙💙💙💖
    ........💖💜💜💜💜💜💖
    .............💖💜💜💜💖
    ..................💖💜💖
    .....................💖💖 @__qeniyev_official___________▁▂▃▄▅❤️▅▄▃▂▁ #فخآآآآآمه__ 🌟__حضرتك__🌟__ذبحتني__🌟__لااعرف__كيف__🌟__اصفها__🌟__من__🌟__ذهب__🌟__تئيل__🌟__حيرتني__🌟__بها__🌟__الابداااااع__🌟__والجمآآآآل__🌟__ك__🌟__جمآآآآآآل #екатеринбург #екб #химмаш
    #instabeauty #makeuplover #makeupaddict #makeupjunkie   #makeupaddiction #sèxy #makeupobsession #beauty #сех #beautyaddict #style #stylish #fashion #fashionista #instastyle #travelphotography
    _
    ╔╗──🌛╔╗╔╗╔═╗🌟╔══╗
    ║║──🎇║║║╚╝╔╝🎇║═╦╝
    ║╚═╗🌟║║║╔╗╚╗🌛║═╩╗
    ╚══╝🎇╚╝╚╝╚═╝🎇╚══╝
    _ ꧁️❥ू🌸꧂💗💗
    ♥✍️👉🌹🌹🌹🌹🌹🌸👈 ✍️ ꧁️ ꧁️❥ू🌸꧂ ꧁️❥ू🌸꧂ ꧁️❥ू🌸💗💗
    ╔╗╔╗_/)___./¯"""/')
    ║╚╝║¯¯¯\)¯'\_„„„„\)
    ║╔╗║ESEN
    ╚╝╚╝ ________▁▂▃▄▅❤️▅▄▃▂▁
  • #sabahinizxeyir #xow_gunler ♡✮ #GÜNAYDIN …...…,•’``’•,•’``’•,#HAYIRLI
…...…’•,`’•,*,•’`,•’#SABAHLAR
...……....`’•,,•’`,•’``’•,•’``’•,
,•’``’•,•’``’•,’•….’•,’•,*,•’`,•’
’•,`’•,*,•’`,•’…......`’•,,•’
....`’•,,•’ ...
★.★...
【】╔╗╔╗
【】║╚╝║▐▬▌ESEN
【】║╔╗║▐▬▌ESEN
【】╚╝╚╝. .•°``°•.¸.•°``°•. •.¸ ❤ ¸.•`🍃🌸_ ꧁️❥ू🌸꧂💗💗
♥✍️👉🌹🌹🌹🌹🌹🌸👈 ✍️ ꧁️ ꧁️❥ू🌸꧂ ꧁️❥ू🌸꧂ ꧁️❥ू🌸💗💗
╔╗╔╗_/)___./¯"""/')
║╚╝║¯¯¯\)¯'\_„„„„\)
║╔╗║ESEN
╚╝╚╝ #Sabahiniz xeyir 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
╭━━┓┉┏┳━╮┳━┓┳━╮ ╰━╮┃┉┃┣━╯┣┫┉┣┳╯
━━╯╰━╯┻┉┉┻━┛┻╰╯
💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💖💖#qeniyev 🌷🌷🌷👈
🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
🌹 🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°🌹 🌹
🌹
🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
🌹
🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹
🌹 ¸.•°”˜˜”°•.🌹💗🌹¸.•°”˜˜”°•.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹*'"')🌻
🌻،۰*""،۰*"")،۰*"")🌻
(;۰*"(،۰*🌻)،۰'💕'💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💖💖💖💖💖💖💖💖💖......................💖❥
........................💖❥
....................💖❥
................💖❥
............💖❥
........💖
....💖💖💖.............💖💖💖....
.💖💖💖💖..........💖💖💖💖.
💖💛💛💛💛💛💛💛💛💛💖
💖💙💙💙💙💙💙💙💙💙💖
..💖💙💙💙💙💙💙💙💙💖
....💖💙💙💙💙💙💙💙💖
........💖💜💜💜💜💜💖
.............💖💜💜💜💖
..................💖💜💖
.....................💖💖 @__qeniyev_official___________▁▂▃▄▅❤️▅▄▃▂▁#فخآآآآآمه__🌟__حضرتك__🌟__ذبحتني__🌟__لااعرف__كيف__🌟__اصفها__🌟__من__🌟__ذهب__🌟__تئيل__🌟__حيرتني__🌟__بها__🌟__الابداااااع__🌟__والجمآآآآل__🌟__ك__🌟__جمآآآآآآل#екатеринбург #екб #химмаш 
#instabeauty #makeuplover #makeupaddict #makeupjunkie  #makeupaddiction #sèxy #makeupobsession #beauty #сех #beautyaddict #style #stylish #fashion #fashionista #instastyle #travelphotography
_
╔╗──🌛╔╗╔╗╔═╗🌟╔══╗
║║──🎇║║║╚╝╔╝🎇║═╦╝
║╚═╗🌟║║║╔╗╚╗🌛║═╩╗
╚══╝🎇╚╝╚╝╚═╝🎇╚══╝
_ ꧁️❥ू🌸꧂💗💗
♥✍️👉🌹🌹🌹🌹🌹🌸👈 ✍️ ꧁️ ꧁️❥ू🌸꧂ ꧁️❥ू🌸꧂ ꧁️❥ू🌸💗💗
╔╗╔╗_/)___./¯"""/')
║╚╝║¯¯¯\)¯'\_„„„„\)
║╔╗║ESEN
╚╝╚╝ ________▁▂▃▄▅❤️▅▄▃▂▁
  •  10  1 5 hours ago
  • Antara kaler kaler lipmatte Sobella 5.0 yang menjadi igauan dan rebutan masa kini adalah .
    .
    💐 Rusty Butterfly - bewarna keoren orenan, sangat sesuai untuk orang yang berkulit medium hingga dark skin tone. Memang meleleh lah orang tengok🦋
    .
    . 💐 Sugar Plum - kaler purple yang very international, jarang brand local keluarkan warna macam ni taw. Sangat rare warnanya sama macam kaler terung 🍆 .
    .
    💐 Nude Teddy - bagi peminat colour nude. Korang wajin try kaler nude teddy ni sebab kaler dia nak keemasan sikit atau colour macam teh tarik yg pekat. Sangat sesuai untuk orang yang nak nampak natural. .
    .
    💐 Brown Venom - warna dia dark brown, siapa yang pakai nampak lah ada aura girlboss yang sangat kuat. Tapi masih menten berkarisma. .
    .
    💐 Fairy Pink - warna pink bandung yang sangat sangat feminin, buat mekap look doll memang naik seri sangat. Nampak fresh aje muka tu macam anak dara.

    Sobella Honey lipmatte
    .
    .
    Lipmatte paling letopss dengan kandungan madu didalamnya, membuatkan bibir bertukar jadi mugil dan cantik serta merta.
    .
    .
    Amaaaazinggg sangat kan.
    .
    .
    INI ANTARA SEBAB, KENAPA LIPMATTE SOBELLA MENJADI BURUAN RAMAI WANITA?
    .
    .
    👄 Texture ringan dan tak melekit
    .
    .
    👄 Warna pigmented gilerr
    .
    .
    👄 Tahan lama minum steady jer
    .
    .
    👄 Tak keringkan bibir okay
    .
    .
    👄 Mengandungi kandungan madu
    .
    .

    Sekali cuba mesti repeat lagi kaler lain. Konfem tak nyesal lah kalau grab semua sekali!

    #sobellakuantan #sobellalipstick #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
  • Antara kaler kaler lipmatte Sobella 5.0 yang menjadi igauan dan rebutan masa kini adalah .
.
💐 Rusty Butterfly - bewarna keoren orenan, sangat sesuai untuk orang yang berkulit medium hingga dark skin tone. Memang meleleh lah orang tengok🦋
.
. 💐 Sugar Plum - kaler purple yang very international, jarang brand local keluarkan warna macam ni taw. Sangat rare warnanya sama macam kaler terung 🍆 .
.
💐 Nude Teddy - bagi peminat colour nude. Korang wajin try kaler nude teddy ni sebab kaler dia nak keemasan sikit atau colour macam teh tarik yg pekat. Sangat sesuai untuk orang yang nak nampak natural. .
.
💐 Brown Venom - warna dia dark brown, siapa yang pakai nampak lah ada aura girlboss yang sangat kuat. Tapi masih menten berkarisma. .
.
💐 Fairy Pink - warna pink bandung yang sangat sangat feminin, buat mekap look doll memang naik seri sangat. Nampak fresh aje muka tu macam anak dara.

Sobella Honey lipmatte
.
.
Lipmatte paling letopss dengan kandungan madu didalamnya,  membuatkan bibir bertukar jadi mugil dan cantik serta merta.
.
.
Amaaaazinggg sangat kan.
.
.
INI ANTARA SEBAB, KENAPA LIPMATTE SOBELLA MENJADI BURUAN RAMAI WANITA?
.
.
👄 Texture ringan dan tak melekit
.
.
👄 Warna pigmented gilerr
.
.
👄 Tahan lama minum steady jer
.
.
👄 Tak keringkan bibir okay
.
.
👄 Mengandungi kandungan madu
.
.

Sekali cuba mesti repeat lagi kaler lain. Konfem tak nyesal lah kalau grab semua sekali!

#sobellakuantan #sobellalipstick #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
  •  0  0 5 hours ago
  • Гидрогелевые охлаждающие патчи для глаз с экстрактом агавы PETITFEE Agave Cooling Hydrogel Eye Mask 60шт
    💰Цена: 380 грн.
    Гидрогелевые охлаждающие патчи для глаз с экстрактом агавы Petitfee Agave Cooling Hydrogel Eye Mask для интенсивного увлажнения и тонизирования. Патчи отлично устраняют отеки и припухлости под глазами, убирают темные круги и делают взгляд более свежим и отдохнувшим. Глубокое увлажнение поможет сохранить молодость кожи и предотвратить появление морщинок и мешочков. Продукт также можно использовать в качестве локальной маски для области носогубных складок, зоны межбровия и на шее.

    Экстракты агавы и черники являются богатым источником полезных витаминов и микроэлементов, которые оздоравливают и замедляют процессы старения кожи. Они способствуют сохранению влаги в клетках эпидермиса, укрепляют иммунитет и обладают высокой антиоксидантной активностью.
    Способ применения:
    🌸Помойте кожу лица, затем промокните ее салфеткой либо полотенцем.
    🌸Извлеките гидрогелевые патчи из пачки с помощью специальной лопатки и нанесите средство на область вокруг глаз.
    🌸Оставьте на 30-40 минут.
    🌸Медленно удалите патчи с лица, взяв ее за краешек.
    🌸Оставшуюся эссенцию не смывайте, распределите по лицу при помощи легких похлопываний и дайте впитаться.
    Уже после первого применения патчи вернут Вашим глазам отдохнувший вид.
    #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash

    Всего в упаковке 60 патчей, рассчитанных на 30 применений. Для наилучшего эффекта, патчи следует применять курсом - 60 дней. (через день)
  • Гидрогелевые охлаждающие патчи для глаз с экстрактом агавы PETITFEE Agave Cooling Hydrogel Eye Mask 60шт
💰Цена: 380 грн.
Гидрогелевые охлаждающие патчи для глаз с экстрактом агавы Petitfee Agave Cooling Hydrogel Eye Mask для интенсивного увлажнения и тонизирования. Патчи отлично устраняют отеки и припухлости под глазами, убирают темные круги и делают взгляд более свежим и отдохнувшим. Глубокое увлажнение поможет сохранить молодость кожи и предотвратить появление морщинок и мешочков. Продукт также можно использовать в качестве локальной маски для области носогубных складок, зоны межбровия и на шее.

Экстракты агавы и черники являются богатым источником полезных витаминов и микроэлементов, которые оздоравливают и замедляют процессы старения кожи. Они способствуют сохранению влаги в клетках эпидермиса, укрепляют иммунитет и обладают высокой антиоксидантной активностью.
Способ применения:
🌸Помойте кожу лица, затем промокните ее салфеткой либо полотенцем.
🌸Извлеките гидрогелевые патчи из пачки с помощью специальной лопатки и нанесите средство на область вокруг глаз.
🌸Оставьте на 30-40 минут.
🌸Медленно удалите патчи с лица, взяв ее за краешек.
🌸Оставшуюся эссенцию не смывайте, распределите по лицу при помощи легких похлопываний и дайте впитаться.
Уже после первого применения патчи вернут Вашим глазам отдохнувший вид.
#instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash

Всего в упаковке 60 патчей, рассчитанных на 30 применений. Для наилучшего эффекта, патчи следует применять курсом - 60 дней. (через день)
  •  3  0 5 hours ago
  • Antara kaler kaler lipmatte Sobella 5.0 yang menjadi igauan dan rebutan masa kini adalah .
    .
    💐 Rusty Butterfly - bewarna keoren orenan, sangat sesuai untuk orang yang berkulit medium hingga dark skin tone. Memang meleleh lah orang tengok🦋
    .
    . 💐 Sugar Plum - kaler purple yang very international, jarang brand local keluarkan warna macam ni taw. Sangat rare warnanya sama macam kaler terung 🍆 .
    .
    💐 Nude Teddy - bagi peminat colour nude. Korang wajin try kaler nude teddy ni sebab kaler dia nak keemasan sikit atau colour macam teh tarik yg pekat. Sangat sesuai untuk orang yang nak nampak natural. .
    .
    💐 Brown Venom - warna dia dark brown, siapa yang pakai nampak lah ada aura girlboss yang sangat kuat. Tapi masih menten berkarisma. .
    .
    💐 Fairy Pink - warna pink bandung yang sangat sangat feminin, buat mekap look doll memang naik seri sangat. Nampak fresh aje muka tu macam anak dara.

    Sobella Honey lipmatte
    .
    .
    Lipmatte paling letopss dengan kandungan madu didalamnya, membuatkan bibir bertukar jadi mugil dan cantik serta merta.
    .
    .
    Amaaaazinggg sangat kan.
    .
    .
    INI ANTARA SEBAB, KENAPA LIPMATTE SOBELLA MENJADI BURUAN RAMAI WANITA?
    .
    .
    👄 Texture ringan dan tak melekit
    .
    .
    👄 Warna pigmented gilerr
    .
    .
    👄 Tahan lama minum steady jer
    .
    .
    👄 Tak keringkan bibir okay
    .
    .
    👄 Mengandungi kandungan madu
    .
    .

    Sekali cuba mesti repeat lagi kaler lain. Konfem tak nyesal lah kalau grab semua sekali!

    #sobellakuantan #sobellalipstick #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
  • Antara kaler kaler lipmatte Sobella 5.0 yang menjadi igauan dan rebutan masa kini adalah .
.
💐 Rusty Butterfly - bewarna keoren orenan, sangat sesuai untuk orang yang berkulit medium hingga dark skin tone. Memang meleleh lah orang tengok🦋
.
. 💐 Sugar Plum - kaler purple yang very international, jarang brand local keluarkan warna macam ni taw. Sangat rare warnanya sama macam kaler terung 🍆 .
.
💐 Nude Teddy - bagi peminat colour nude. Korang wajin try kaler nude teddy ni sebab kaler dia nak keemasan sikit atau colour macam teh tarik yg pekat. Sangat sesuai untuk orang yang nak nampak natural. .
.
💐 Brown Venom - warna dia dark brown, siapa yang pakai nampak lah ada aura girlboss yang sangat kuat. Tapi masih menten berkarisma. .
.
💐 Fairy Pink - warna pink bandung yang sangat sangat feminin, buat mekap look doll memang naik seri sangat. Nampak fresh aje muka tu macam anak dara.

Sobella Honey lipmatte
.
.
Lipmatte paling letopss dengan kandungan madu didalamnya,  membuatkan bibir bertukar jadi mugil dan cantik serta merta.
.
.
Amaaaazinggg sangat kan.
.
.
INI ANTARA SEBAB, KENAPA LIPMATTE SOBELLA MENJADI BURUAN RAMAI WANITA?
.
.
👄 Texture ringan dan tak melekit
.
.
👄 Warna pigmented gilerr
.
.
👄 Tahan lama minum steady jer
.
.
👄 Tak keringkan bibir okay
.
.
👄 Mengandungi kandungan madu
.
.

Sekali cuba mesti repeat lagi kaler lain. Konfem tak nyesal lah kalau grab semua sekali!

#sobellakuantan #sobellalipstick #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
  •  0  0 5 hours ago
  • Taste the rainbow 🌈
  • Taste the rainbow 🌈
  •  7  3 5 hours ago
  • It’s been awhile since I’ve had an ootd picture on my iconic front door! 🤣💃🏻🤷🏻‍♀️
  • It’s been awhile since I’ve had an ootd picture on my iconic front door! 🤣💃🏻🤷🏻‍♀️
  •  7  2 5 hours ago
  • Popppin in purple💜🤷🏽‍♀️
  • Popppin in purple💜🤷🏽‍♀️
  •  3  2 5 hours ago
  • The morning after 🌨
  • The morning after 🌨
  •  3  1 5 hours ago
  • QUICK EVERYDAY MAKEUP

    super simple liner and that about it🙃
    |Products used| • @tartecosmetics shape tape in colors: fair and light sand • @toofaced Born This Way ethereal setting powder in translucent • @nyxcosmetics Bright Idea illuminating stick in color: coralicious • @avoninsider Bronzing Powder: bronze pro • @ultabeauty Micro Felt Tip Liner in color: Black • @etudehouseofficial Soft Drink Tint in color: Zero Red
  • QUICK EVERYDAY MAKEUP
•
super simple liner and that about it🙃
|Products used| • @tartecosmetics shape tape in colors: fair and light sand • @toofaced Born This Way ethereal setting powder in translucent • @nyxcosmetics Bright Idea illuminating stick in color: coralicious • @avoninsider Bronzing Powder: bronze pro • @ultabeauty Micro Felt Tip Liner in color: Black • @etudehouseofficial Soft Drink Tint in color: Zero Red
  •  2  2 5 hours ago