Search Hashtag & User

#jjcm Instagram Story & Photos & Videos

jjcm - 508.3k posts

Latest #jjcm Posts

  • Comel tauu customer ni wasapp2.. eheee ayah dia pun baik.! Btw, cepat order2.. kami x ambik order banyak2 dalam satu hari tauuuu 🤗
    .
    tqq dear customer dapoMW.!
    .
    mesti ade yg teringat2 kepedasan sambal kicap asli johor kann 🌶🌶🌶tambah pulak kelemakkani tauhu yang padu isi dalam tue..fuhhh.! terangkatttt 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ada yang nak selit order esok.? kenapa perlu order bersama dengan DAPO MW dan rasa lain dari yang lain.? 👩‍🍳👩‍🍳ini jawapannya:
    .
    🌶🌶🌶 Cili fresh dari ladang🌶🌶🌶gerenti pedas meletup.!
    .
    🍶🍶🍶 kicap semestinya kicap "cap kipas udang" terbaik rasa asli kicap..baru terasa sambal kicap asli tekak johor punyeeeeeee.!!!
    .
    🥔🥔🥔 kentang fresh, digoreng dan ditumbuk setiap satu dengan menggunakan lesung batu.. (tak main lahhh kentang rebus lenyek yeee).! confirm tahan lama.!!!
    .
    🐓🐓🐓ayam fresh.! yg direbus dan dicarik2 asli tanpa campuran ayam frozen cincang.! baru rasa ayam paduuuu.!!! "Gunakanlah garam himalaya semestinya.!!!"😋😋😋 Tunggu apa lagi.?
    .
    Nak order.? .
    📞 ☎️📱laju2 call/wasapp kami di 017-9574746 (wawa) atau 019-7693288 (sara)
    .
    🔎📐Bermula dari saiz : (anggaran mengikut saiz tauhu) - yang pasti kami akan penuhkan satu box.!!
    .
    💰 XS - RM 5 ( +/- 3 biji)
    💰 S - RM 15 ( +/- 12 biji)
    💰 M - RM 20 ( +/- 18 biji)
    💰 L - RM 28 ( +/- 26 biji)
    💰 XL - RM 50 ( +/- 50 biji)
    .
    🚘🚗 Caj COD bergantung kepada lokasi yeee 💁‍♀️
    .
    isi bahan tauhubegedil ni sangatlahhh premium.! tp disebabkan owner terlampau suka dengan makanan dan sangatlah gembira bila orang suka dengan makanan yg dia masak, maka, untung tolak tepi..yg penting, rasa menusuk ke hati terus semua yang merasai keenakkan tauhubergedilMW ni tauuu 😍

    tunggu apa lagi.? cepat2 order.!! confirm tak menyesal.!!! #tauhubergedildelivery #tauhubergedil #tauhubegedilbangi #tauhubegedilukm #tauhubegedilputrajaya #tauhubegedilkajang #deliveryukm #breakfast #hitea #deliverybangi #deliverykajang #lunch #dinner #jjcm #weekend #foodporn #lapar #merdeka #delivery #tauhu #kedaiukm #kedaiupm #tauhubegedil #koperasi #bazarpaknil #bangi #makanbangi #putrajaya #kajang #resepi #jjcm
  • Comel tauu customer ni wasapp2.. eheee ayah dia pun baik.! Btw, cepat order2.. kami x ambik order banyak2 dalam satu hari tauuuu 🤗
.
tqq dear customer dapoMW.!
.
mesti ade yg teringat2 kepedasan sambal kicap asli johor kann 🌶🌶🌶tambah pulak kelemakkani tauhu yang padu isi dalam tue..fuhhh.! terangkatttt 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ada yang nak selit order esok.? kenapa perlu order bersama dengan DAPO MW dan rasa lain dari yang lain.? 👩‍🍳👩‍🍳ini jawapannya:
.
🌶🌶🌶 Cili fresh dari ladang🌶🌶🌶gerenti pedas meletup.!
.
🍶🍶🍶 kicap semestinya kicap "cap kipas udang" terbaik rasa asli kicap..baru terasa sambal kicap asli tekak johor punyeeeeeee.!!!
.
🥔🥔🥔 kentang fresh, digoreng dan ditumbuk setiap satu dengan menggunakan lesung batu.. (tak main lahhh kentang rebus lenyek yeee).! confirm tahan lama.!!!
.
🐓🐓🐓ayam fresh.! yg direbus dan dicarik2 asli tanpa campuran ayam frozen cincang.! baru rasa ayam paduuuu.!!! "Gunakanlah garam himalaya semestinya.!!!"😋😋😋 Tunggu apa lagi.?
.
Nak order.? .
📞 ☎️📱laju2 call/wasapp kami di 017-9574746 (wawa) atau 019-7693288 (sara)
.
🔎📐Bermula dari saiz : (anggaran mengikut saiz tauhu) - yang pasti kami akan penuhkan satu box.!!
.
💰 XS - RM 5 ( +/- 3 biji)
💰 S - RM 15 ( +/- 12 biji)
💰 M - RM 20 ( +/- 18 biji)
💰 L - RM 28 ( +/- 26 biji)
💰 XL - RM 50 ( +/- 50 biji)
.
🚘🚗 Caj COD bergantung kepada lokasi yeee 💁‍♀️
.
isi bahan tauhubegedil ni sangatlahhh premium.! tp disebabkan owner terlampau suka dengan makanan dan sangatlah gembira bila orang suka dengan makanan yg dia masak, maka, untung tolak tepi..yg penting, rasa menusuk ke hati terus semua yang merasai keenakkan tauhubergedilMW ni tauuu 😍

tunggu apa lagi.? cepat2 order.!! confirm tak menyesal.!!! #tauhubergedildelivery #tauhubergedil #tauhubegedilbangi #tauhubegedilukm #tauhubegedilputrajaya #tauhubegedilkajang #deliveryukm #breakfast #hitea #deliverybangi #deliverykajang #lunch #dinner #jjcm #weekend #foodporn #lapar #merdeka #delivery #tauhu #kedaiukm #kedaiupm #tauhubegedil #koperasi #bazarpaknil #bangi #makanbangi #putrajaya #kajang #resepi #jjcm
  •  1  0 19 seconds ago
  • [10 PEMENANG BERTUAH yg kita cari] Apa lagi korang tunggu? Kami nak bagi FREE FREE je hadiah ni dekat korang.
    .
    .
    Kenapa korang perlu beli Sambaleena?
    🌶️ Kami bagi hadiah FREE setiap bulan!
    🌶️ 9 Jenis pilihan sambal TERVIRAL di Malaysia
    🌶️ 100% keluaran bumiputera muslim
    🌶️ Lebih 134890 botol terjual 🌶️ Ribuan feedback dari pelanggan tetap kami
    .
    .
    Sambaleena dihasilkan menggunakan bahan bahan mentah premium, seperti ikan bilis jepun, cili gred AAA & lebih dari 3 tahun berpengalaman dalam pembikinan sambal.
    .
    .
    Apa lagi korang tunggu? Macam mana nak dapat hadiah percuma? Tag 3 kawan korang yang hantu sambal & beli mana mana 2 jenis sambal dari sambaleena. .
    .
    Jangan tangguh dah, kita nak kasi hadiah FREE ni.
    BERTINDAK SEKARANG!
    📲 www.wasap.my/60168610567
    📲 www.wasap.my/60168610567
    📲 www.wasap.my/60168610567
    .
    .
    p/s : Komen PM dekat bawah & share ke BFF korang !
    #sambalsedap
    #sambaleena #foodlover
    #sambal #foodie #malaysians #sedap
    #resepimudah #resepi #sambalijo #produkhalal #sambalsedapgiler #viral #sambalexpress #SambalHitamMenangis #sambalganja #sambaltempe #sambaltempoyak #travel #jjcm #halalfood #makananviral
  • [10 PEMENANG BERTUAH yg kita cari] Apa lagi korang tunggu? Kami nak bagi FREE FREE je hadiah ni dekat korang.
.
.
Kenapa korang perlu beli Sambaleena?
🌶️ Kami bagi hadiah FREE setiap bulan!
🌶️ 9 Jenis pilihan sambal TERVIRAL di Malaysia
🌶️ 100% keluaran bumiputera muslim
🌶️ Lebih 134890 botol terjual 🌶️ Ribuan feedback dari pelanggan tetap kami
.
.
Sambaleena dihasilkan menggunakan bahan bahan mentah premium, seperti ikan bilis jepun, cili gred AAA & lebih dari 3 tahun berpengalaman dalam pembikinan sambal.
.
.
Apa lagi korang tunggu? Macam mana nak dapat hadiah percuma? Tag 3  kawan korang yang hantu sambal & beli mana mana 2 jenis sambal dari sambaleena. .
.
Jangan tangguh dah, kita nak kasi hadiah FREE ni. 
BERTINDAK SEKARANG!
📲 www.wasap.my/60168610567
📲 www.wasap.my/60168610567
📲 www.wasap.my/60168610567
.
.
p/s : Komen PM dekat bawah & share ke BFF korang ! 
#sambalsedap
#sambaleena #foodlover
#sambal #foodie #malaysians #sedap
#resepimudah #resepi #sambalijo #produkhalal #sambalsedapgiler #viral #sambalexpress #SambalHitamMenangis #sambalganja #sambaltempe #sambaltempoyak #travel #jjcm #halalfood #makananviral
  •  2  0 49 seconds ago
  • : last sunrise at Hat Yai. 🌅
  • : last sunrise at Hat Yai. 🌅
  •  5  1 5 minutes ago
  • Hi happy lunch and happy weekend everyone!
    Code name: Double Decade
    Fish & chips.
    .
    .
    .
    Business hours
    Lunch 12pm -> 3pm
    Tea time: 3:00pm -> 6:30
    Dinner 6:30pm -> 11:30pm
    Booking: ‭0176502561‬
    Waze : foodjam restaurant
    Close : Sunday .
    .
    #foodjamrestaurant #pasta #sgbuloh #jjcm #foodie #foodlover
  • Hi happy lunch and happy weekend everyone!
Code name: Double Decade 
Fish & chips.
.
.
.
Business hours
Lunch 12pm -> 3pm
Tea time: 3:00pm -> 6:30
Dinner 6:30pm -> 11:30pm
Booking: ‭0176502561‬
Waze : foodjam restaurant
Close : Sunday .
.
#foodjamrestaurant #pasta #sgbuloh #jjcm #foodie #foodlover
  •  7  0 1 hour ago