Search Hashtag & User

#instagram Instagram Story & Photos & Videos

instagram - 306.6m posts

Latest #instagram Posts

 • ❓❓COSA SCEGLIERESTE❓❓
  🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  .... A͟͟N͟͟C͟͟O͟͟R͟͟A͟͟ S͟͟A͟͟L͟͟D͟͟I͟͟🛍
  S͟͟u͟͟ T͟͟U͟͟T͟͟T͟͟A͟͟ L͟͟a͟͟ M͟͟E͟͟R͟͟C͟͟E͟͟ 😍😍😍
  X͟͟ t͟͟e͟͟ i͟͟l͟͟ 30% 40% 50% d͟͟i͟͟ S͟͟C͟͟O͟͟N͟͟T͟͟O͟͟ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
  🗣 ᐯI ᗩᔕᑭETTIᗩᗰO ᑭᖇEᔕᔕO Iᒪ ᑎOᔕTᖇO ᔕTOᖇE ᖇ-ᑕᒪOTᕼIᑎG ᗩᒪ ᑕOᖇᔕO ITᗩᒪIᗩ ᑎ48 ᗩᑕEᖇᖇᗩ ᑕOᑎ GᖇᗩᑎᗪI ᑎOᐯITà🆕 ᔕᑭEᗪIᗩᗰO Iᑎ TᑌTTᗩ ITᗩᒪIᗩ🇮🇹 Iᑎ 24ᕼ,ᑭEᖇ IᑎᖴO IᑎᐯIᗩTE ᗰEᔕᔕᗩGGIO✉️•
  #denim #km0 #moda #man #new #newcollection #store #shopping #like #beautiful #dress #news #pic #cool #style #fashion #fashionstyle #instagram
 • ❓❓COSA SCEGLIERESTE❓❓
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.... A͟͟N͟͟C͟͟O͟͟R͟͟A͟͟ S͟͟A͟͟L͟͟D͟͟I͟͟🛍
S͟͟u͟͟ T͟͟U͟͟T͟͟T͟͟A͟͟ L͟͟a͟͟ M͟͟E͟͟R͟͟C͟͟E͟͟ 😍😍😍
X͟͟ t͟͟e͟͟ i͟͟l͟͟ 30% 40% 50% d͟͟i͟͟ S͟͟C͟͟O͟͟N͟͟T͟͟O͟͟ 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
🗣 ᐯI ᗩᔕᑭETTIᗩᗰO ᑭᖇEᔕᔕO Iᒪ ᑎOᔕTᖇO ᔕTOᖇE ᖇ-ᑕᒪOTᕼIᑎG ᗩᒪ ᑕOᖇᔕO ITᗩᒪIᗩ ᑎ48 ᗩᑕEᖇᖇᗩ ᑕOᑎ GᖇᗩᑎᗪI ᑎOᐯITà🆕 ᔕᑭEᗪIᗩᗰO Iᑎ TᑌTTᗩ ITᗩᒪIᗩ🇮🇹 Iᑎ 24ᕼ,ᑭEᖇ IᑎᖴO IᑎᐯIᗩTE ᗰEᔕᔕᗩGGIO✉️•
#denim #km0 #moda #man #new #newcollection #store #shopping #like #beautiful #dress #news #pic #cool #style #fashion #fashionstyle #instagram
 •  0  0 7 seconds ago
 • Facebook Gratiskan Teknologi Upload Foto HD dengan Bandwidth Minim

  Raksasa jejaring sosial, Facebook meluncurkan tool open-source bertajuk Spectrum. Tool ini memungkinkan pengguna untuk mengunggah foto berukuran besar, namun tak memakan kuota, dengan tetap mempertahankan kualitas gambar.
  Karena bersifat open source, tool ini bisa didapatkan pengembang aplikasi secara gratis. Spectrum sendiri sebelumnya hanya digunakan secara terbatas di beberapa aplikasi buatan Facebook yang memiliki fitur upload foto.

  Kali ini, para pengembang aplikasi Android dan iOS bisa menggunakan tool ini untuk aplikasi mereka yang ada fitur unggahan gambar.

  Sejatinya, Spectrum adalah seperangkat image processing library yang bisa diintegrasikan ke dalam aplikasi berbasis Android dan iOS.
  Cara kerja Spectrum sendiri terbilang cukup sederhana. Lewat teknologi kompresi Mozilla JPEG, Spectrum dapat mengurangi ukuran file gambar sebesar 15 persen dari ukuran aslinya.

  Spectrum juga bisa mengoptimalkan foto yang diperkecil ukuran filenya tadi, agar kualitas dan ketajaman foto tidak berkurang.

  Walhasil, jika diunggah, foto yang diperkecil tersebut hanya membutuhkan bandwidth yang lebih sedikit dari biasanya, namun ketajaman gambar tetap terjaga.
  Facebook pun berharap, peluncuran Spectrum menjadi tool open-source ini dapat memudahkan para pengembang sekaligus pengguna, terlebih dalam aspek unggah foto dengan file size atau resolusi yang besar.

  Untuk saat ini, tool besutan Facebook ini sudah tersedia di situs open-source project, Github, dan bisa digunakan oleh para pengembang aplikasi mobile,

  Sumber : kompas.com
  #sosmed #medsos #socialmedia #mediasosial #online #fb #facebook #ig #instagram #twitter #youtube #linkedin #line #telegram #snapchat #wechat #skype #tips #trik #whatsapp #internetmarketing #digital #internet
 • Facebook Gratiskan Teknologi Upload Foto HD dengan Bandwidth Minim

Raksasa jejaring sosial, Facebook meluncurkan tool open-source bertajuk Spectrum. Tool ini memungkinkan pengguna untuk mengunggah foto berukuran besar, namun tak memakan kuota, dengan tetap mempertahankan kualitas gambar. 
Karena bersifat open source, tool ini bisa didapatkan pengembang aplikasi secara gratis. Spectrum sendiri sebelumnya hanya digunakan secara terbatas di beberapa aplikasi buatan Facebook yang memiliki fitur upload foto.

Kali ini, para pengembang aplikasi Android dan iOS bisa menggunakan tool ini untuk aplikasi mereka yang ada fitur unggahan gambar.

Sejatinya, Spectrum adalah seperangkat image processing library yang bisa diintegrasikan ke dalam aplikasi berbasis Android dan iOS. 
Cara kerja Spectrum sendiri terbilang cukup sederhana. Lewat teknologi kompresi Mozilla JPEG, Spectrum dapat mengurangi ukuran file gambar sebesar 15 persen dari ukuran aslinya.

Spectrum juga bisa mengoptimalkan foto yang diperkecil ukuran filenya tadi, agar kualitas dan ketajaman foto tidak berkurang.

Walhasil, jika diunggah, foto yang diperkecil tersebut hanya membutuhkan bandwidth yang lebih sedikit dari biasanya, namun ketajaman gambar tetap terjaga. 
Facebook pun berharap, peluncuran Spectrum menjadi tool open-source ini dapat memudahkan para pengembang sekaligus pengguna, terlebih dalam aspek unggah foto dengan file size atau resolusi yang besar.

Untuk saat ini, tool besutan Facebook ini sudah tersedia di situs open-source project, Github, dan bisa digunakan oleh para pengembang aplikasi mobile,

Sumber : kompas.com
#sosmed #medsos #socialmedia #mediasosial #online #fb #facebook #ig #instagram #twitter #youtube #linkedin #line #telegram #snapchat #wechat #skype #tips #trik #whatsapp #internetmarketing #digital #internet
 •  0  0 9 seconds ago
 • Shoqata joqeveritare ’22 Nëntor’i në Manastir alarmoi lidhur me kushtet në shkollën fillore periferike ‘Krste Petkovski Misirkov’ në fshatin Llazhicë të Manastirit, për rregullimin e së cilës kërkohen donacione, pasi që institucionet përkatëse nuk kanë treguar interes per të rinovuar të njejtën.
  __
  “Shkolla në fshatin Llazhicë të Manastirit është në kushte mesjetare. Aty jetojnë rreth 200 banorë dhe shkolla ka 20 nxënës, është një shkollë multietnike pasi që banorët e fshatit janë shqiptarë dhe maqedonas, por numri dominues janë shqiptarët. Shkolla është në gjendje të mjerueshme, dhe është e patjetërsueshme që të rinovohet kulmi i objektit pasi që paraqet rrezik të shembet dhe të ndodh ndonjë tragjedi. Tani së shpejti mbaron pushimi për nxënësit dhe do të rikthehen në kushtet e njëjta pranë kësaj shkolle”, tha për Portalb.mk, Sibel Alimovska, drejtoreshë e shoqatës joqeveritare ’22 Nëntor’i në Manastir.
  __
  Nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës thanë për @portalb.mk se nuk kanë njohuri për kushtet e kësaj shkolle, pasi që as komuna dhe as drejtoria apo udhëheqësia e shkollës nuk ka njoftuar këtë institucion për këtë gjendje.
  __
  Ndërkaq Alimovska thotë së institucionet shtetërore i kanë kthyer shpinën arsimit shqip në Manastir dhe se kërkohen njerëz human që të ndihmojnë të përmirësojnë kushtet për këta fëijë që ndjekin mësimin në këtë shkollë.
  __
  Çdo prind që ka ankesa për ndonjë parregullsi në shkollat fillore të Maqedonisë, mund të paraqet rastin te këto sektorë dhe persona përgjegjës pranë Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës :
  1. Sektori për arsimin fillor - Elena Ivanovska +389 2 3117 896 elena.ivanovska@mon.gov.mk
  2. Sektori për standarde të nxënësve dhe studentëve - Qenan Sali +389 2 3117 896 qenan.sali@mon.gov.mk dhe Xhemile Idrizi +389 2 3117 896 xhemile.lamallari@mon.gov.mk
  __
  kliko në bio për më shumë↕️
  __
  #macedonia #bitola #manastir #students #children #shkollafillore #shkolla #school #nxënës #terribleconditions #conditions #albanians #macedonians #youth #danger #risk #minsitryofeducation @mkvlada #lajme #news #instanews #instagram #alb #mk #portalb @portalb
 • Shoqata joqeveritare ’22 Nëntor’i në Manastir alarmoi lidhur me kushtet në shkollën fillore periferike ‘Krste Petkovski Misirkov’ në fshatin Llazhicë të Manastirit, për rregullimin e së cilës kërkohen donacione, pasi që institucionet përkatëse nuk kanë treguar interes per të rinovuar të njejtën.
__
“Shkolla në fshatin Llazhicë të Manastirit është në kushte mesjetare. Aty jetojnë rreth 200 banorë dhe shkolla ka 20 nxënës, është një shkollë multietnike pasi që banorët e fshatit janë shqiptarë dhe maqedonas, por numri dominues janë shqiptarët. Shkolla është në gjendje të mjerueshme, dhe është e patjetërsueshme që të rinovohet kulmi i objektit pasi që paraqet rrezik të shembet dhe të ndodh ndonjë tragjedi. Tani së shpejti mbaron pushimi për nxënësit dhe do të rikthehen në kushtet e njëjta pranë kësaj shkolle”, tha për Portalb.mk, Sibel Alimovska, drejtoreshë e shoqatës joqeveritare ’22 Nëntor’i në Manastir.
__
Nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës thanë për @portalb.mk se nuk kanë njohuri për kushtet e kësaj shkolle, pasi që as komuna dhe as drejtoria apo udhëheqësia e shkollës nuk ka njoftuar këtë institucion për këtë gjendje.
__
Ndërkaq Alimovska thotë së institucionet shtetërore i kanë kthyer shpinën arsimit shqip në Manastir dhe se kërkohen njerëz human që të ndihmojnë të përmirësojnë kushtet për këta fëijë që ndjekin mësimin në këtë shkollë.
__
Çdo prind që ka ankesa për ndonjë parregullsi në shkollat fillore të Maqedonisë, mund të paraqet rastin te këto sektorë dhe persona përgjegjës pranë Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës :
1. Sektori për arsimin fillor - Elena Ivanovska +389 2 3117 896 elena.ivanovska@mon.gov.mk
2. Sektori për standarde të nxënësve dhe studentëve - Qenan Sali +389 2 3117 896 qenan.sali@mon.gov.mk dhe Xhemile Idrizi +389 2 3117 896 xhemile.lamallari@mon.gov.mk
__
kliko në bio për më shumë↕️
__
#macedonia #bitola #manastir #students #children #shkollafillore #shkolla #school #nxënës #terribleconditions #conditions #albanians #macedonians #youth #danger #risk #minsitryofeducation @mkvlada #lajme #news #instanews #instagram #alb #mk #portalb @portalb
 •  0  0 10 seconds ago