Search Hashtag & User

#igersjohor Instagram Story & Photos & Videos

igersjohor - 30.7k posts

Latest #igersjohor Posts

  • *New Arrival*
    Emery Chevre Leather Strap
    .
    Crafted with Alran Chevre Leather (top grade, beautiful grain, soft & supple feel)
    .
    Leather lining made with Zermatt calf leather .
    Waterproof and resistance to discolouration .
    Stitched construction and creased decorative edge
    .
    Integrated quick release spring bars
    .
    Comes in 20mm and 22mm
  • *New Arrival*
Emery Chevre Leather Strap
.
Crafted with Alran Chevre Leather (top grade, beautiful grain, soft & supple feel)
.
Leather lining made with Zermatt calf leather .
Waterproof and resistance to discolouration .
Stitched construction and creased decorative edge
.
Integrated quick release spring bars
.
Comes in 20mm and 22mm
  •  14  1 1 hour ago
  • Assalamualaikum buat semua followers @jspgold.official .
    Ramai yang wasap akak, dok tanya anak dara/student boleh makan ka gula stoberi nii ?
    .
    JAWAPAN : BOLEHHHHH
    Anak dara yang dah period dah boleh makan 1 sachet lepas makan malam ya.
    .
    Selain bantu atasi masalah utama anak gadis seperti masalah keputihan, haid tak lancar, masalah hormon, kurang tenaga, masalah berat badan samada terlebih berat atau terlalu kurus. Memang bagus sangat amalkan JSP Gold ni sebagai persiapan awal sebelum bersuami nanti.
    .
    Jangan malu2, terus wasap akak ye sayangggg2 ke:
    πŸ“±016-2170046
  • Assalamualaikum buat semua followers @jspgold.official .
Ramai yang wasap akak, dok tanya anak dara/student boleh makan ka gula stoberi nii ?
.
JAWAPAN : BOLEHHHHH 
Anak dara yang dah period dah boleh makan 1 sachet lepas makan malam ya.
.
Selain bantu atasi masalah utama anak gadis seperti masalah keputihan, haid tak lancar, masalah hormon, kurang tenaga, masalah berat badan samada terlebih berat atau terlalu kurus. Memang bagus sangat amalkan JSP Gold ni sebagai persiapan awal sebelum bersuami nanti.
.
Jangan malu2, terus wasap akak ye sayangggg2 ke:
πŸ“±016-2170046
  •  22  3 18 January, 2019
  • ASYIK PAKAI BAJU SAMA JE?
    .
    Anak pun nak juga bergaya macam mummy2 juga.
    sesekali gayakan anak dengan set ni, pasti nampak lain dari yang lain.
    .
    Size :
    βœ“6-12m
    βœ“1-2y
    βœ“2-3y
    βœ“3-4y
    .
    Utk tempahan klik link wasap dekat bio ye πŸ˜‰
  • ASYIK PAKAI BAJU SAMA JE?
.
Anak pun nak juga bergaya macam mummy2 juga.
sesekali gayakan anak dengan set ni, pasti nampak lain dari yang lain.
.
Size :
βœ“6-12m
βœ“1-2y
βœ“2-3y
βœ“3-4y
.
Utk tempahan klik link wasap dekat bio ye πŸ˜‰
  •  19  3 17 January, 2019
  • People will always expect us to serve them, but guess what? If they didn't hassle enough, they don't deserve it . . . Life is about give and take
  • People will always expect us to serve them, but guess what? If they didn't hassle enough, they don't deserve it . . . Life is about give and take
  •  45  6 16 January, 2019