Search Hashtag & User

#foundation Instagram Story & Photos & Videos

foundation - 7.3m posts

Latest #foundation Posts

  • Wij stellen aan je voor: Jolijn Groen, zij wordt dit jaar begeleid door mentorbedrijf bol.com.

    Jolijn zou graag haar eigen winkel 'Grean Bean' willen beginnen. Een winkel met koffiebar waar mensen met een lichamelijke beperking kunnen leren hoe zij aan het werk kunnen.☕️ Wij wensen je veel succes en hopen dat je een heel mooi Bikkeljaar tegemoet gaat! 😀

    #bdgf #bartdegraaff #bartdegraafffoundation #bikkels #startendeondernemers #foundation #positief © John Geven Studio's
  • Wij stellen aan je voor: Jolijn Groen, zij wordt dit jaar begeleid door mentorbedrijf bol.com.

Jolijn zou graag haar eigen winkel 'Grean Bean' willen beginnen. Een winkel met koffiebar waar mensen met een lichamelijke beperking kunnen leren hoe zij aan het werk kunnen.☕️ Wij wensen je veel succes en hopen dat je een heel mooi Bikkeljaar tegemoet gaat! 😀

#bdgf #bartdegraaff #bartdegraafffoundation #bikkels #startendeondernemers #foundation #positief © John Geven Studio's
  •  1  0 24 seconds ago
  • Mau punya kulit glowing?
    Cerah sepanjang hari?
    Sekarang ada JAFRA Royal Jelly Foundation... Foundation yang ringan dan aman untuk dipakai setiap hari... Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan Karena mengandung royal jelly 😍
    Wahhhh Keren Kann....😉😉😉 Tanya Jafra
    Nita anita
    WA : 08997807493
    FB : Nita anita
    IG : @nitaanita2181

    #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan
  • Mau punya kulit glowing? 
Cerah sepanjang hari?
Sekarang ada JAFRA Royal Jelly Foundation... Foundation yang ringan dan aman untuk dipakai setiap hari... Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan Karena mengandung royal jelly 😍
Wahhhh Keren Kann....😉😉😉 Tanya Jafra
Nita anita
WA : 08997807493
FB : Nita anita
IG : @nitaanita2181

#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan
  •  0  0 38 seconds ago
  • Mau punya kulit glowing?
    Cerah sepanjang hari?
    Sekarang ada JAFRA Royal Jelly Foundation... Foundation yang ringan dan aman untuk dipakai setiap hari... Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan Karena mengandung royal jelly 😍
    Wahhhh Keren Kann....😉😉😉 Tanya Jafra
    Nita anita
    WA : 08997807493
    FB : Nita anita
    IG : @nitaanita2181

    #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan
  • Mau punya kulit glowing? 
Cerah sepanjang hari?
Sekarang ada JAFRA Royal Jelly Foundation... Foundation yang ringan dan aman untuk dipakai setiap hari... Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan Karena mengandung royal jelly 😍
Wahhhh Keren Kann....😉😉😉 Tanya Jafra
Nita anita
WA : 08997807493
FB : Nita anita
IG : @nitaanita2181

#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan
  •  2  0 55 seconds ago
  • Mau punya kulit glowing?
    Cerah sepanjang hari?
    Sekarang ada JAFRA Royal Jelly Foundation... Foundation yang ringan dan aman untuk dipakai setiap hari... Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan Karena mengandung royal jelly 😍
    Wahhhh Keren Kann....😉😉😉 Tanya Jafra
    Nita anita
    WA : 08997807493
    FB : Nita anita
    IG : @nitaanita2181

    #CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan
  • Mau punya kulit glowing? 
Cerah sepanjang hari?
Sekarang ada JAFRA Royal Jelly Foundation... Foundation yang ringan dan aman untuk dipakai setiap hari... Bukan hanya sekedar foundie aja tapi jg untuk menutrisi kulit sehingga menghambat penuaan Karena mengandung royal jelly 😍
Wahhhh Keren Kann....😉😉😉 Tanya Jafra
Nita anita
WA : 08997807493
FB : Nita anita
IG : @nitaanita2181

#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan
  •  2  0 1 minute ago
  • Coming soon!!!!!!!!!!.... 😍😍😍😍😍😍😍😍🌻🌻🌻🌻🌻🌵💕💕💕 Body whitening lotion with #foundation sudah ready ya 😍 , sekali oles langsung putih ,,, dibilas tanpa kena sabun makin putih lagi 😎
    Tidak menggumpal saat diaplikasikan👌🏻 Dapatkan bonus dan diskon menarik disini.
    *Syarat berlaku ✌

    Open member DRWskincare 😊

    Yuk sharing
    Sharing gratis dan pemesanan

    Wa 👉 082234045541
  • Coming soon!!!!!!!!!!.... 😍😍😍😍😍😍😍😍🌻🌻🌻🌻🌻🌵💕💕💕 Body whitening lotion with #foundation sudah ready ya 😍 , sekali oles langsung putih ,,, dibilas tanpa kena sabun makin putih lagi 😎
Tidak menggumpal saat diaplikasikan👌🏻 Dapatkan bonus dan diskon menarik disini.
*Syarat berlaku ✌

Open member DRWskincare 😊

Yuk sharing
Sharing gratis dan pemesanan

Wa 👉 082234045541
  •  1  0 2 minutes ago
  • 💜💜💜
    عرض لليوم بس 🙋🙋
    غلوس 12 لون
    #9 دنانير
    والتوصيل مجاني داخل عمان
    للطلب واتساب :
    #0796314928
  • 💜💜💜
عرض لليوم بس 🙋🙋
غلوس 12 لون
#9 دنانير
والتوصيل مجاني داخل عمان
للطلب واتساب :
#0796314928
  •  2  15 2 minutes ago
  • NSA products in house yaaaaa... Yuhuu.. Jom purchase Ngan ngan naim cpt.. Haaa dah la Kite ade bwat lucky draw tau #nsateameyka .. Kalo korang nak join kene beli any items nsa...mane tau korang org yg bertuah tu...
    .
    So jom dptkan kt naim sekarang :
    📲 01137832922 ❗ ❗ ❗
    📲 01137832922 ❗ ❗ ❗
    📲 01137832922 ❗ ❗ ❗
  • NSA products in house yaaaaa... Yuhuu.. Jom purchase Ngan ngan naim cpt.. Haaa dah la Kite ade bwat lucky draw  tau #nsateameyka.. Kalo korang nak join kene beli any items nsa...mane tau korang org yg bertuah tu...
.
So jom dptkan kt naim sekarang :
📲 01137832922 ❗ ❗ ❗
📲 01137832922 ❗ ❗ ❗
📲 01137832922 ❗ ❗ ❗
  •  3  2 3 minutes ago
  • RECRUITING FOR MINI AGENT OBSESS COSMETICS 🔥
    -
    Sis tengah cari peluang jana side income bulanan secara konsisten? Pening pilih produk apa nak jual? Tak yakin mampu jual? Risau takde guide and motivation diri untuk konsisten? InsyaAllah, by joining @obsess.cosmetics team, sis akan dapat overcome semua masalah di atas 👆🏻🤗
    -
    Because me, myself will personally bagi:
    -
    • Coaching tentang produk knowledge, business knowledge, marketing knowledge from A - Z
    • Coaching untuk pengurusan modal dan untung
    • Gambar, Video Produk
    • Komisen jualan yang tinggi
    • Bonus bulanan untuk yang capai target
    • Produk berkualiti & mempunyai lulusan KKM
    -
    -
    Join kami, sementara pengambilan Mini Agent ni masih dibuka. 💖 Whatsapp 01133108056
  • RECRUITING FOR MINI AGENT OBSESS COSMETICS 🔥
-
Sis tengah cari peluang jana side income bulanan secara konsisten? Pening pilih produk apa nak jual? Tak yakin mampu jual? Risau takde guide and motivation diri untuk konsisten? InsyaAllah, by joining @obsess.cosmetics team, sis akan dapat overcome semua masalah di atas 👆🏻🤗
-
Because me, myself will personally bagi:
-
• Coaching tentang produk knowledge, business knowledge, marketing knowledge from A - Z
• Coaching untuk pengurusan modal dan untung
• Gambar, Video Produk
• Komisen jualan yang tinggi
• Bonus bulanan untuk yang capai target
• Produk berkualiti & mempunyai lulusan KKM
-
-
Join kami, sementara pengambilan Mini Agent ni masih dibuka. 💖 Whatsapp 01133108056
  •  1  1 5 minutes ago
  • Выкладываю это фото, раз большинство проголосовало «за».

    Оно такое прям неоднозначное, но на нем хорошо виден макияж для конкурса #piminovabrushes


    Хочу участвовать и хочу кисти @piminova_brushes
    ⠀ ⠀
    Поддержите меня, пожалуйста❤️🖤❤️
  • Выкладываю это фото, раз большинство проголосовало «за».
⠀
Оно такое прям неоднозначное, но на нем хорошо виден макияж для конкурса #piminovabrushes⠀
⠀
⠀
Хочу участвовать и хочу кисти @piminova_brushes⠀
⠀ ⠀
Поддержите меня, пожалуйста❤️🖤❤️
  •  6  1 5 minutes ago
  • RECRUITING FOR MINI AGENT OBSESS COSMETICS 🔥
    -
    Sis tengah cari peluang jana side income bulanan secara konsisten? Pening pilih produk apa nak jual? Tak yakin mampu jual? Risau takde guide and motivation diri untuk konsisten? InsyaAllah, by joining @obsess.cosmetics team, sis akan dapat overcome semua masalah di atas 👆🏻🤗
    -
    Because me, myself will personally bagi:
    -
    • Coaching tentang produk knowledge, business knowledge, marketing knowledge from A - Z
    • Coaching untuk pengurusan modal dan untung
    • Gambar, Video Produk
    • Komisen jualan yang tinggi
    • Bonus bulanan untuk yang capai target
    • Produk berkualiti & mempunyai lulusan KKM
    -
    -
    Join kami, sementara pengambilan Mini Agent ni masih dibuka. 💖 Whatsapp 01133108056
  • RECRUITING FOR MINI AGENT OBSESS COSMETICS 🔥
-
Sis tengah cari peluang jana side income bulanan secara konsisten? Pening pilih produk apa nak jual? Tak yakin mampu jual? Risau takde guide and motivation diri untuk konsisten? InsyaAllah, by joining @obsess.cosmetics team, sis akan dapat overcome semua masalah di atas 👆🏻🤗
-
Because me, myself will personally bagi:
-
• Coaching tentang produk knowledge, business knowledge, marketing knowledge from A - Z
• Coaching untuk pengurusan modal dan untung
• Gambar, Video Produk
• Komisen jualan yang tinggi
• Bonus bulanan untuk yang capai target
• Produk berkualiti & mempunyai lulusan KKM
-
-
Join kami, sementara pengambilan Mini Agent ni masih dibuka. 💖 Whatsapp 01133108056
  •  2  1 5 minutes ago
  • ساعات مكفوله لمده سنه
    اختاري ساعه واسواره ب #9 دينار
    او
    ساعتين واسوارتين ب #16 دينار
    أو
    ثلاث ساعات و ثلاث اساور ب #20 دينار والتوصيل مجانا داخل عمان
    التوصيل لمحافظات الجنوب +5
    التوصيل لمحافظات الشمال +4
    الطلب وتس اب
    #0776321634
    **متوفر تشكيله كبيره تنقي منهم
  • ساعات مكفوله لمده سنه
اختاري ساعه واسواره ب#9 دينار
او
ساعتين واسوارتين ب#16 دينار
أو
ثلاث ساعات و ثلاث اساور ب#20 دينار والتوصيل مجانا داخل عمان
التوصيل لمحافظات الجنوب +5
التوصيل لمحافظات الشمال +4
الطلب وتس اب
#0776321634
**متوفر تشكيله كبيره تنقي منهم
  •  8  1 6 minutes ago
  • RECRUITING FOR MINI AGENT OBSESS COSMETICS 🔥
    -
    Sis tengah cari peluang jana side income bulanan secara konsisten? Pening pilih produk apa nak jual? Tak yakin mampu jual? Risau takde guide and motivation diri untuk konsisten? InsyaAllah, by joining @obsess.cosmetics team, sis akan dapat overcome semua masalah di atas 👆🏻🤗
    -
    Because me, myself will personally bagi:
    -
    • Coaching tentang produk knowledge, business knowledge, marketing knowledge from A - Z
    • Coaching untuk pengurusan modal dan untung
    • Gambar, Video Produk
    • Komisen jualan yang tinggi
    • Bonus bulanan untuk yang capai target
    • Produk berkualiti & mempunyai lulusan KKM
    -
    -
    Join kami, sementara pengambilan Mini Agent ni masih dibuka. 💖 Whatsapp 01133108056
  • RECRUITING FOR MINI AGENT OBSESS COSMETICS 🔥
-
Sis tengah cari peluang jana side income bulanan secara konsisten? Pening pilih produk apa nak jual? Tak yakin mampu jual? Risau takde guide and motivation diri untuk konsisten? InsyaAllah, by joining @obsess.cosmetics team, sis akan dapat overcome semua masalah di atas 👆🏻🤗
-
Because me, myself will personally bagi:
-
• Coaching tentang produk knowledge, business knowledge, marketing knowledge from A - Z
• Coaching untuk pengurusan modal dan untung
• Gambar, Video Produk
• Komisen jualan yang tinggi
• Bonus bulanan untuk yang capai target
• Produk berkualiti & mempunyai lulusan KKM
-
-
Join kami, sementara pengambilan Mini Agent ni masih dibuka. 💖 Whatsapp 01133108056
  •  1  1 7 minutes ago
  • Απλό καθημερινό μακιγιάζ με όλα τα βήματα για να το πετύχεις!
    Repost @wycon_cosmetics
    • • • • •
    How to get the perfect base ✨ ti riveliamo come ottenere una base perfetta👌 e cosa abbiamo utilizzato 😉:
    - Smothing primer
    - Photoshop Foundation - NW20
    - Cover bomb - 02 - Beauty blender
    - Corrective concealer palette 01
    - Compact powder - 101 - Contouring palette 2.0
    - Magic blush twinkle 03
    - Lip scrub - Liquid Lipstick - 44 - Lip Intense Pencil - 01
    #wycon #wyconcosmetics #makeup #contouring #foundation
  • Απλό καθημερινό μακιγιάζ με όλα τα βήματα για να το πετύχεις! 
Repost @wycon_cosmetics
• • • • •
How to get the perfect base ✨ ti riveliamo come ottenere una base perfetta👌 e cosa abbiamo utilizzato 😉:
- Smothing primer
- Photoshop Foundation - NW20
- Cover bomb - 02 - Beauty blender
- Corrective concealer palette 01
- Compact powder - 101 - Contouring palette 2.0
- Magic blush twinkle 03
- Lip scrub - Liquid Lipstick - 44 - Lip Intense Pencil - 01
#wycon #wyconcosmetics #makeup #contouring #foundation
  •  2  1 8 minutes ago