Search Hashtag & User

#ecosmetic Instagram Story & Photos & Videos

ecosmetic - 578 posts

Latest #ecosmetic Posts

 • Porosit tani dhe përfito 20% ulje me rastin e festave 🎉😍
  KOST GEL EYELINER😍
  Ky eyeliner ne forme xheli i papershkueshem nga uji ka nje formule te shkelqyer per ta bere vijen e penelit nje doze arti ne syrin tuaj.Gjithashtu mund te perdoret edhe si xhel vetullash
  Vjen me nje cmim shume te mire.
  Per me shume produkte nga Kost Milano na vizitoni ne dyqani tone #ecosmetic ose na shkruani ne inbox ✔
 • Porosit tani dhe përfito 20% ulje me rastin e festave 🎉😍
KOST GEL EYELINER😍
Ky eyeliner ne forme xheli i papershkueshem nga uji ka nje formule te shkelqyer per ta bere vijen e penelit nje doze arti ne syrin tuaj.Gjithashtu mund te perdoret edhe si xhel vetullash 
Vjen me nje cmim shume te mire.
Per me shume produkte nga Kost Milano na vizitoni ne dyqani tone #ecosmetic ose na shkruani ne inbox ✔
 •  64  4 19 December, 2018
 • Ju sjellim nje super oferte per fondantinën OG outdoor girl👧✔
  Eshte zgjedhja me e mire per tu dukur sa me perfekte dhe per te qene te sigurta per lekuren tuaj pasi eshte fondantine e testuar dermatologjikisht dhe e perbere nga ekstrakte bimore dhe siguron nje efekt te plote mbulues dhe eshte teresisht kompakte dhe kremoze.
  E gjeni ne #ecosmetic ose mund ta porosisni online 😍👏👧
 • Ju sjellim nje super oferte per fondantinën OG outdoor girl👧✔
Eshte zgjedhja me e mire per tu dukur sa me perfekte dhe per te qene te sigurta per lekuren tuaj pasi eshte fondantine e testuar dermatologjikisht dhe e perbere nga ekstrakte bimore dhe siguron nje efekt te plote mbulues dhe eshte teresisht kompakte dhe kremoze.
E gjeni ne #ecosmetic ose mund ta porosisni online 😍👏👧
 •  82  10 12 December, 2018
 • Bom dia sem palavras pra esse cabelo #ecosmetic
 • Bom dia sem palavras pra esse cabelo #ecosmetic
 •  80  11 12 December, 2018
 • Zgjidh tani 2 copë 500 lekë ose 3 copë 700 lekë 😍
  Liquid eyeshadow eshte risi në fushen e kozmetikes dhe ka nje funksion te vetem "SHKELQIMIN".6 ngjyra te mrekullueshme per ta bere syrin tuaj magnetik.Na shkruani në inbox per me shume detaje apo per porosi ose na vizitoni në dyqanin tone #ecosmetic 😍🎀✨
 • Zgjidh tani 2 copë 500 lekë ose 3 copë 700 lekë 😍
Liquid eyeshadow eshte risi në fushen e kozmetikes dhe ka nje funksion te vetem "SHKELQIMIN".6 ngjyra te mrekullueshme per ta bere syrin tuaj magnetik.Na shkruani në inbox per me shume detaje apo per porosi ose na vizitoni në dyqanin tone #ecosmetic 😍🎀✨
 •  57  0 2 December, 2018
 • 🔊🔊Atenção Profissionais da Beleza 🔊🔊 O Sistema da cachoterapia da Ecosmetic já está fazendo sucesso, e você já conhece? Chegou o momento de você profissional fazer a diferença em 2019 !!!!!! Quantas clientes já lhe procuraram com progressiva ou em transição pedindo cachos ???? 🤔 Algo que ja não é mais moda e sim Tendência.... pois é, agora com Este sistema você profissional vai realmente fazer sucesso !!!!!!!! Tem interesse em conhecer? Quer uma apresentação em sua cidade ou estado ? Então entre em contato...
  ☎ 13 981506271 falar com yonne... Entre em nossa página e veja os Mais incríveis resultados.

  #yonnehair #Ecosmetic #cachoterapia #curlywave #cachos #ativação #Distribuidorayonnehair #tendência
 • 🔊🔊Atenção Profissionais da Beleza 🔊🔊 O Sistema da cachoterapia da Ecosmetic já está fazendo sucesso, e você já conhece? Chegou o momento de você profissional fazer a diferença em 2019 !!!!!! Quantas clientes já lhe procuraram com progressiva ou em transição pedindo cachos ???? 🤔 Algo que ja não é mais moda e sim Tendência.... pois é, agora com Este sistema você profissional vai realmente fazer sucesso !!!!!!!! Tem interesse em conhecer? Quer uma apresentação em sua cidade ou estado ? Então entre em contato...
☎ 13 981506271 falar com yonne... Entre em nossa página e veja os Mais incríveis resultados.

#yonnehair #Ecosmetic #cachoterapia #curlywave #cachos #ativação #Distribuidorayonnehair #tendência
 •  8  2 23 November, 2018
 • OFERTË: 2 PALETTE 500 lekë
  Është vjeshtë 🍁🍂dhe ngjyrat qe i japin dritë syve dhe te kombinueshme me cdo detaj te "look-ut" tuaj jua sjellim në një palette të vetme me një çmim dhe cilësi shumë të mirë.Të gjitha ngjyrat janë të mirë pigmentuara dhe qëndrojnë gjatë duke ju dhënë siguri përgjatë gjithë ditës.Na shkruani në inbox për porosi online ose na vizitoni në dyqanin tonë #ecosmetic 📩
 • OFERTË: 2 PALETTE 500 lekë
Është vjeshtë 🍁🍂dhe ngjyrat qe i japin dritë syve dhe te kombinueshme me cdo detaj te "look-ut" tuaj jua sjellim në një palette të vetme me një çmim dhe cilësi shumë të mirë.Të gjitha ngjyrat janë të mirë pigmentuara dhe qëndrojnë gjatë duke ju dhënë siguri përgjatë gjithë ditës.Na shkruani në inbox për porosi online ose na vizitoni në dyqanin tonë #ecosmetic 📩
 •  90  1 2 hours ago
 • Liquid eyeshadow eshte risi në fushen e kozmetikes dhe ka nje funksion te vetem "SHKELQIMIN".6 ngjyra te mrekullueshme per ta bere syrin tuaj magnetik.Na shkruani në inbox per me shume detaje apo per porosi ose na vizitoni në dyqanin tone #ecosmetic 😍🎀✨
 • Liquid eyeshadow eshte risi në fushen e kozmetikes dhe ka nje funksion te vetem "SHKELQIMIN".6 ngjyra te mrekullueshme per ta bere syrin tuaj magnetik.Na shkruani në inbox per me shume detaje apo per porosi ose na vizitoni në dyqanin tone #ecosmetic 😍🎀✨
 •  52  3 14 November, 2018