Search Hashtag & User

#bazaarpaknil Instagram Story & Photos & Videos

bazaarpaknil - 11.8m posts

Latest #bazaarpaknil Posts

  • "RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
    .
    ✔Mencari jam berkualiti ?
    ✔TREND Terkini ?
    .
    [ CASIO DIGITAL WATCH ]
    .
    Gred AAA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof..
    .
    Harga seunit : Rm70 sahaja
    Beli 2 unit Rm130
    .
    ✔Free Pos Semenanjung📮
    ✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
    ✔Free Casio Box
    ✔Area Sri Gombak boleh COD
    .
    Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
    011-28686784
    011-28686784
    011-28686784
  • "RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
✔Mencari jam berkualiti ?
✔TREND Terkini ?
.
[ CASIO DIGITAL WATCH ]
.
Gred AAA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof..
.
Harga seunit : Rm70 sahaja
Beli 2 unit Rm130
.
✔Free Pos Semenanjung📮
✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
✔Free Casio Box
✔Area Sri Gombak boleh COD
.
Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
011-28686784
011-28686784
011-28686784
  •  0  1 2 minutes ago
  • "RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
    .
    ✔Mencari jam berkualiti ?
    ✔TREND Terkini ?
    .
    [ CASIO DIGITAL WATCH ]
    .
    Gred AAA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof..
    .
    Harga seunit : Rm70 sahaja
    Beli 2 unit Rm130
    .
    ✔Free Pos Semenanjung📮
    ✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
    ✔Free Casio Box
    ✔Area Sri Gombak boleh COD
    .
    Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
    011-28686784
    011-28686784
    011-28686784
  • "RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
✔Mencari jam berkualiti ?
✔TREND Terkini ?
.
[ CASIO DIGITAL WATCH ]
.
Gred AAA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof..
.
Harga seunit : Rm70 sahaja
Beli 2 unit Rm130
.
✔Free Pos Semenanjung📮
✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
✔Free Casio Box
✔Area Sri Gombak boleh COD
.
Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
011-28686784
011-28686784
011-28686784
  •  0  1 2 minutes ago
  • "RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
    .
    ✔Mencari jam berkualiti ?
    ✔TREND Terkini ?
    .
    [ CASIO DIGITAL WATCH ]
    .
    Gred AAA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof..
    .
    Harga seunit : Rm70 sahaja
    Beli 2 unit Rm130
    .
    ✔Free Pos Semenanjung📮
    ✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
    ✔Free Casio Box
    ✔Area Sri Gombak boleh COD
    .
    Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
    011-28686784
    011-28686784
    011-28686784
  • "RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
✔Mencari jam berkualiti ?
✔TREND Terkini ?
.
[ CASIO DIGITAL WATCH ]
.
Gred AAA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof..
.
Harga seunit : Rm70 sahaja
Beli 2 unit Rm130
.
✔Free Pos Semenanjung📮
✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
✔Free Casio Box
✔Area Sri Gombak boleh COD
.
Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
011-28686784
011-28686784
011-28686784
  •  0  1 2 minutes ago
  • NAK CARI LIPMATTE WATERPROOF?
    -
    Merata cari dari Sephora ke MAC ke Bobbi Brown, semua belum tentu water proof and kiss proof. Harga mahal tapi asyik kena touch up selepas makan
    -
    Dah lama cari lipmatte pigmented yang tak buat bibir kering and merekah. Tapi taktau nak cari kat mana?
    -
    Ini lah jawapan nya! Lipmatte dari WAWA COSMETICS, siap ada nombor KKM lagi. Selamat dipakai dan dijamin sekali beli, terus nak beli lagi 😂
    -
    Ada 11 color menawan, ada Argan Oil dan Vit E untuk melembutkan bibir. Ramai yang dah cuba and terpikat dengan lipmatte by Wawa Zainal! JOM ORDER SEKARANG
    -
    Order : Klik link di profile @wawacosmetics.ne 💋
  • NAK CARI LIPMATTE WATERPROOF?
-
Merata cari dari Sephora ke MAC ke Bobbi Brown, semua belum tentu water proof and kiss proof. Harga mahal tapi asyik kena touch up selepas makan
-
Dah lama cari lipmatte pigmented yang tak buat bibir kering and merekah. Tapi taktau nak cari kat mana?
-
Ini lah jawapan nya! Lipmatte dari WAWA COSMETICS, siap ada nombor KKM lagi. Selamat dipakai dan dijamin sekali beli, terus nak beli lagi 😂
-
Ada 11 color menawan, ada Argan Oil dan Vit E untuk melembutkan bibir. Ramai yang dah cuba and terpikat dengan lipmatte by Wawa Zainal! JOM ORDER SEKARANG
-
Order : Klik link di profile @wawacosmetics.ne 💋
  •  1  1 3 minutes ago
  • NAK CARI LIPMATTE WATERPROOF?
    -
    Merata cari dari Sephora ke MAC ke Bobbi Brown, semua belum tentu water proof and kiss proof. Harga mahal tapi asyik kena touch up selepas makan
    -
    Dah lama cari lipmatte pigmented yang tak buat bibir kering and merekah. Tapi taktau nak cari kat mana?
    -
    Ini lah jawapan nya! Lipmatte dari WAWA COSMETICS, siap ada nombor KKM lagi. Selamat dipakai dan dijamin sekali beli, terus nak beli lagi 😂
    -
    Ada 11 color menawan, ada Argan Oil dan Vit E untuk melembutkan bibir. Ramai yang dah cuba and terpikat dengan lipmatte by Wawa Zainal! JOM ORDER SEKARANG
    -
    Order : Klik link di profile @wawacosmetics.ne 💋
  • NAK CARI LIPMATTE WATERPROOF?
-
Merata cari dari Sephora ke MAC ke Bobbi Brown, semua belum tentu water proof and kiss proof. Harga mahal tapi asyik kena touch up selepas makan
-
Dah lama cari lipmatte pigmented yang tak buat bibir kering and merekah. Tapi taktau nak cari kat mana?
-
Ini lah jawapan nya! Lipmatte dari WAWA COSMETICS, siap ada nombor KKM lagi. Selamat dipakai dan dijamin sekali beli, terus nak beli lagi 😂
-
Ada 11 color menawan, ada Argan Oil dan Vit E untuk melembutkan bibir. Ramai yang dah cuba and terpikat dengan lipmatte by Wawa Zainal! JOM ORDER SEKARANG
-
Order : Klik link di profile @wawacosmetics.ne 💋
  •  1  1 3 minutes ago
  • NAK CARI LIPMATTE WATERPROOF?
    -
    Merata cari dari Sephora ke MAC ke Bobbi Brown, semua belum tentu water proof and kiss proof. Harga mahal tapi asyik kena touch up selepas makan
    -
    Dah lama cari lipmatte pigmented yang tak buat bibir kering and merekah. Tapi taktau nak cari kat mana?
    -
    Ini lah jawapan nya! Lipmatte dari WAWA COSMETICS, siap ada nombor KKM lagi. Selamat dipakai dan dijamin sekali beli, terus nak beli lagi 😂
    -
    Ada 11 color menawan, ada Argan Oil dan Vit E untuk melembutkan bibir. Ramai yang dah cuba and terpikat dengan lipmatte by Wawa Zainal! JOM ORDER SEKARANG
    -
    Order : Klik link di profile @wawacosmetics.ne 💋
  • NAK CARI LIPMATTE WATERPROOF?
-
Merata cari dari Sephora ke MAC ke Bobbi Brown, semua belum tentu water proof and kiss proof. Harga mahal tapi asyik kena touch up selepas makan
-
Dah lama cari lipmatte pigmented yang tak buat bibir kering and merekah. Tapi taktau nak cari kat mana?
-
Ini lah jawapan nya! Lipmatte dari WAWA COSMETICS, siap ada nombor KKM lagi. Selamat dipakai dan dijamin sekali beli, terus nak beli lagi 😂
-
Ada 11 color menawan, ada Argan Oil dan Vit E untuk melembutkan bibir. Ramai yang dah cuba and terpikat dengan lipmatte by Wawa Zainal! JOM ORDER SEKARANG
-
Order : Klik link di profile @wawacosmetics.ne 💋
  •  2  1 3 minutes ago